Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder for att inte bli synbar

Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder for att inte bli synbar

Idag, nar vi valjer nagon, har vi flertal alternativ. Nagra fran dem ar valkanda dejtingsajter eller appar. Dessa ger forsvinna konsument chans att inratta en relation med nagon, vare sig det ar vanskap eller dejting.

Dessa ansvarsfulla och korrekt forbruka appar kan ge dig manga fordelar, som att traffa nya vanner, forstora vanskapscirklar, skapa nya mojligheter kungen olika fason, och sjalvklart kan du aven finn karlek i livet.

Hur sa ar Tinder

Det ar en applikation som skapades pro ett visst operativsystem 2012, men idag kan vi njuta fran det via operativsystemen iOS och Android. Det har ar en grymt frank app som i princip later dig saga vem du ej gillar och vem du uppskattar bland all konsument i 190 lander / regioner.

Det bor noteras att det anses vara en fran de basta applikationerna for att tillgodose manniskors behov, och det ar helt gratis. Naturligtvis har du en betald ambete, men den ar helt valfri, precis som vi kan njuta av din ambete utan att erlagga nagra avgifter. For att ladda ner denna applikation pa din mobila enhet eller nagon annan forband med nagot av ovanstaende operativsystem behover vi bara att du inneha access till Internet och GPS, darfor att Tinder inte slosar bort epok och ej visar att du ar tatt folk.

For att skapa var profil ar det nodvandigt att lagga till ett mejl fran oss, ladda upp minst ett profilfoto, indicera vart namn och alder. Dessa fordran ar tillrackliga pro att borja anvanda denna applikation, samt ifall du kan valja att vidga din personliga information efter behov. Forst inneha du tva val att leka kontra andra manniskor, men va ar det har och hur man spelar kungen Tinder?

Du kan tilldela varje profil “som”, “ogillar” eller “super tycker om”. I fallet med liknande eller superlikt, om den andra parten svarar gallande din profil gallande likadan metod, kommer en “match” att genereras automatiskt och du kommer att lite konversera med den andra parten, annars kommer du ej att klara av kommunicera med den andra parten. Det ar betydelsefullt att notera att antalet likes per dag ar begransat och att du inte kan reagera kungen din favoritprofil pa synonym satt, men i genom att anvanda en betald version av denna applikation kommer dessa begransningar och andra begransningar att tas bort.

Vad kan man foreta pa Tinder

Tinder ar en fran applikationerna som later dig ha gratis datum eller stota mellan manniskor som alskar varandra pro att skapa en romantisk relation. Men i flertal fall tenderar dessa moten att handa pa olika satt darfor forverkligandet fran vanskap eller till och med arbetsforhallanden.

Med denna applikation kan du ses folk som ar intresserade fran gemensamt, och om en fran de tva personerna inte ar intresserad av den andra kommer de inte att kunna samspraka alls. Med Tinder kan du kora vem du vill pladdra med och vem du vill konversera med, vem du ska umgas med och vem du amna koka ihop utflykter med, oavsett ifall det ar vanskap eller affarer. Samt om huvudiden ar att finn partners ar dessa val ocksa effektiva.

Hur man visar gomt kungen Tinder

Om du kanner dig overvaldigad, vill du ej att din Tinder-profil enkom ska besta synbar forut alla, eller ifall du vill konsumera Tinder och hindra att dina Facebook-vanner far ordna kungen det, kan du korrigera det nar som helst. Andra profiler inneha olika val pro att vara medveten om om du ar livlig, varav en ar den grona punkten som visas i din profil, vilket indikerar att du kor programmet eller mindre an 30 minuter.

Ifall vi ??vill avbryta presentera att du ar ansluten och din profil inte syns, behover vi enbart inaktivera det arme alternativet i profilinstallningarna. Vi gar till konfigurationsalternativet och sedan i “Discovery” valjer vi att visa positionen “presentera mej kungen Tinder” sa att vi inaktiverar det arme alternativet och det kommer inte langre att besta synligt i andra profiler.

Profilen du matchar kommer dock fortfarande att vara synlig i dina profilalternativ, och ifall ej en fran de tvenne personerna raderar ditt konto forblir chatten densamma, sa att du inte langre kan ateruppta konversationer eller matchningar.

Tinder Platinum

  • Du kan njuta prioriterade uppskattar, det vill saga att en profil dyker upp fordom i flodet pro personer som fordom inneha gillats, vilket okar chanserna att matcha snabbare med andra manniskor.
  • Det finns mojligheten att allihopa gillanden som kan ges till anvandarens profil blir matchar pa rak arm.
  • Mojligheten att posta meddelanden utan att behova matcha i de fall dar det ar en profil som har fatt en superliknande.

Med respekt till allt over finns det synnerligen skepsis ifall det ar vart att gora en extra ersattning forut att ha Tinder Platinum, ehuru de allra flesta intressanta alternativ redan finns i Tinder Gold,

Realitet ar att den enda funktionaliteten som faktiskt kan anses besta mycket funktionell ar att klara av avsanda ett budskap med superliknande, vilket i paverkad stadium kan framja kontakter med andra folk, speciellt pro en forsta kontakt.

Det maste dock tas med i berakningen att det ar en tjanstebaserad som inneha ett ganska hogt kostnad, ehuru det for de kvar 28 ar ar 43,99 euro per manad under en manad; 1 euro for 164,99 manader; eller 6 euro forut 219,99 manader. Pro minderariga i den aldern betalas en halv manad.

Gallande detta metod, som du kan kika, ar Tinder en applikation som diskriminerar konsument baserat gallande kon och alder. Med tanke gallande att Tinder Gold kostar betydligt mindre och erbjuder de flesta funktioner ar det fortfarande ett jatte- mer lampligt alternativ for de allra bolivian brudar flesta, alldenstund det erbjuder mer an intressanta funktioner.

I vilket fall som helst kan du stadse hantera Tinder gratis ifall du foredrar, och undfly utgifter for att bruka applikationen forut att flirta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *