Och snalla, snalla, snalla: Inga foton med Snapchat-filter

Och snalla, snalla, snalla: Inga foton med Snapchat-filter

Det ar godtagbart om du retuscherar en finne eller justerar fargvardena lite, men snalla bage ej verkligheten. Dessa hundoron och nosar ar fruktansvarda.

Var optimist

Dina bilder ska ange att du ar en bra fangst. Samt om du ej ar overtygad ifall det: du ar en. Kanske ar du fortfarande en diamant i grovet som ej har haft de basta tiderna, men framtiden kommer att bli belysning for dig om du vill. Arbeta med att spana positivt och du kommer att aterspegla det – och det galler tillika foton! Aven ifall du inte ar 100 procent maklig i huden, ler eller skrattar medan bilder tas, varenda glad, glad. Ditt garv borde dock besta hederligt. Ett falskt leende kan se ganska laskigt ut. Om du ej ar den skrattande typen fran person, ar djupa bilder aven bra. Sa ifall det finns en bild dar du laser en bok och ser efter den eftertanksamt, ar det sannerligen inte fel ifall du ar typen av person pro nagot snarlika. Men posera inte forut att vara lomsk.

Ogonblicksbilder

Ogonblicksbilder ar ganska stadse battre an bilder som du har poserat for. Varfor? De ser bara mer naturliga ut. Du i en grupp vanner intill bordet medan du skrattar hogt fran ett gyckel: Det skulle till exempel vara ett bra bild. Men ifall det ej finns nagra bra ogonblicksbilder av dig ar det sjalvklart inte varldens slut. Och det borde ej blott vara ogonblicksbilder. En bra mix ar aldrig mankemang.

Inte for otaliga foton

Men ej forut atnjuta heller. Du har mojlighet att ladda upp en oskadd del bilder kungen Tinder, men du bor inte nodvandigtvis konsumera den mojligheten. Annars antaga de bara att du tar dig personligen forut allvarligt eller att du tycker att du ar extremt glodande. Ifall det ar for ringa kan det handa att de inte kommer att matcha dig av sakerhetsskal eller att de tycker att du ar konstig. 4 till 5 foton, det ar ett bra antal.

Inga landskap, stock foton eller memes

De vill inlara uppfatta dig. Ett foto fran ett landskap som du tycker om ar en aning fangslande forut andra. Det ar samma sak med stockfoton fran Internet eller memes. Sarskilt det senare ger intrycket att du ar 16 och eftersom jatte- pro ung for Tinder anda. Och ifall jag vill se memes letar sjalv ej efter dem gallande Tinder.

Helkroppsbild

Atminstone en fran dina foton ska visa mer an bara ditt anlete. Huvudfotoet amna anda besta ett portratt. Tinder ar en vedervardig ytlig plattform och folk vill kanna till va de gar in i. Om du inte ar tillfreds med din anatomi, varfor skulle nagon annan skapa det? Vaderstreck det precis! Du ar lite rund? Det spelar ingen roll, det finns massa manniskor dar ute som tycker att det ar jamstalld attraktivt kissbrides.com deras förklaring. Ar du pro sma enligt din stallning? Aterigen: Hall det precis. Ett foto som visar dig fran midjan och uppat skulle besta fullkomlighet. Men sarskilt med ett sadant kort borde det inte stallas utan snarare ett snapshot.

Ej forut mycket hud

Bilder av dig i en bikini eller badbyxor (eller till och med underklader) borde inte existera pa Tinder savida du ej tycker om att traffa som en bit kott. Tillika ifall din kropp ar valformad: mjalthugg dig kladd i dina bilder. Detta galler kvinnor, men sarskilt man. Jag kan inte langre rakna hur manga killar som tror att de kan handla poang med sina sexpack. Och tjejer: skjut ej ditt vackra persika-byte i kamerans riktning. Sjalv forstar, du har jobbat hart forut det och det finns troligtvis knappt en frank som ej tycker att en valformad bak ar attraktiv, men anda faller den dalig som mittbiten kungen ett foto. Ifall du bara letar efter sex kan du sjalvklart forbise alltsammans detta rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *